5 Sex-poses voor degenen die maximaal 15 centimeter hebben

Vaak als

het gaat om mannelijke seksuele organen, kunt u van veel meisjes horen, wat niet belangrijk is, maar vaardigheid.

En deels is dit waar: correct geselecteerde houdingen kan zo niet volledig, dan op zijn minst het probleem van het gebrek aan centimeters ten minste gedeeltelijk oplossen.

Daarom, zelfs als Moeder Natuur je geen half meter python gaf, om partner een verbluffende indrukken te geven die nog steeds kan.

«Doggi-stijl» en zijn variaties

Klassiek impliceert dat jullie beiden op je https://www.konsilojviro.com/2018/06/25/class-aptent-taciti-sociosqu-ad-litora-torquent-per-conubia/ knieën staan. U — Achter, het rust op de handen, buig de onderrug. Dit stelt u in staat om te knuffelen met haar dijen, het verhogen van de maximale amplitude, en, zoals ze zeggen, voer «vol».

Advies: Om deze houding te gebruiken om geen enkel geslachtspatroon te worden, is het de moeite waard om verschillende variaties te gebruiken. bijvoorbeeld, «Antilope», waarop het meisje niet in de armen rust, maar de borst op het bed valt. Dus de achterkant buigt nog meer, die de hoek van de penetratie beïnvloedt.

Een andere variant — achter. Voor meer gemak kunt u één been instellen op de hoogte, bijvoorbeeld op het bed. Dus het zal gemakkelijker zijn om de beweging van het bekken en de intensiteit van fricties te beheersen.

«Rijder»

Je liegt op je rug en ze zit op je, rustte knieën in bed. Er zijn geen fysiologische barrières tussen u, waarmee u dicht bij de schaambeenderen van elkaar kunt drukken. Je zult in staat zijn om de bodem van de penis te betreden, en cialis zij — Controleer het proces, het kiezen van de intensiteit en diepte van de onderdompeling, vermijd ongemakkelijke sensaties.

Advies: Het is niet nodig om gewoon in groente te liggen. Dit is een van die poses waar je handen volledig gratis zijn — Dus gebruik ze. Ik streel je borst, stimuleer de clitoris, beroerte de erogene zones.

«Lotus»

We waarschuwen u onmiddellijk: in deze positie kunnen er benen zijn, maar zelfs het is beter onbevredigend geslacht. Mechanica Volgende: Je zit, streeft naar de benen voor jezelf, en je vriendin — rijden, de benen plaatsen en zo dicht mogelijk bij u drukken.

In aanvulling op diepe penetratie, «Lotus» Het is goed in dat in het proces dat je lichamen zullen raken. Je kunt het kussen en je handen extraheren.

Advies: Zodat de benen niet zo snel zijn, leg het kussen onder de billen — Het zal helpen om de druk te absorberen. Of zit op het bed, trek de benen naar beneden. Een kleine cheat, maar waarom niet.

Als je fizuch en haar stretch het toelaat, kan ze haar benen op de schouders gooien. In deze positie heeft de penis beter invloed op het punt G, dat haar indrukken zal versterken.

«Liggend op zijn maag»

Ze ligt op zijn buik, druk op de heupen, je lag bovenop. Sneeuw de sporen één been opzij en reserveer een handig moment van ondersteuning.

Bekijk haar benen rijden niet. De dichter de heupen worden ingedrukt, hoe sterker de partner je in jezelf voelt.

Advies: Ten eerste, plaats een kussen onder haar kussen. Het verhoogt het enigszins, waardoor penetratie handiger wordt.

Ten tweede, profiteer van vrije hand en stimuleert de clitoris. Dit is een gekoppeld aan een dicht lichamelijk contact mogelijk om het gebrek aan penislengte te compenseren, het gevoel te verbeteren.

«Aambeeld»

Het meisje moet op zijn rug liggen en een strak kussen onder het bekken plaatsen, en jij — Frame van bovenaf, alsof je een bewaard gebleven zending hebt pose. Gooi dan voorzichtig een van haar benen op mijn schouder, en dan de tweede. Hiermee kunt u zich beter voelen met haar heupen en de meest diepgaande binnenkomen. Bovendien stimuleert de penis in een dergelijke positie de voorwand van de vagina, waarop alle hoofdgevoelige eindes zich bevinden.

Advies: Vergeet niet dat haar benen in een dergelijke positie kunnen verdoven vanwege bloeduitstroming. Daarom moet de volgende de houding zijn waarin het meisje naar haarzelf kan komen (bijvoorbeeld, «Liggend op zijn maag»).

Bovendien, als de penis niet te breed is, moet u haar benen zo dicht mogelijk bijhouden. Dit versmalt automatisch de vagina, waardoor fricties tastbaarder worden vanwege een toename van het contactgebied.

Leave a Comment

Your email address will not be published.